Ηρακλής: «Ματαιώνουμε την απονομή από την ΕΠΟ» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηρακλής: «Ματαιώνουμε την απονομή από την ΕΠΟ»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανόλευκων» ανακοίνωσε την ακύρωση της προγραμματισμένης απονομής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τη ματαίωση της προγραμματισμένης απονομής του τίτλου του Πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στον αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Καυτανζόγλειο ανακοίνωσε ο Ηρακλής.

Αιτία δεν είναι αλλη από την αλλαγή του κανονισμού αδειοδοτήσεων και τη στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον Ηρακλή.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Μετά και την χθεσινή απόφαση της Super League για την αλλαγή των ποινών του κανονισμού αδειοδοτήσεων και την στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον ιστορικότερο Σύλλογο της Βορείου Ελλάδος τον Ηρακλή μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ματαιώσει την απονομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του. Είναι αυτό της αξιοπρέπειας και της αυτονομίας, ένα αγαθό που φέτος του το παρείχε ο κόσμος του και μόνο, από το προσωπικό του υστέρημα.

Τα τρία αστέρια είναι οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον μας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί από που δεν έπεσε ποτέ πιο δυνατός και σίγουρα πιο σοφός από ποτέ. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή: metrosport.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ