Ηρακλής: Αναζητούν παντού «υλικό» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηρακλής: Αναζητούν παντού «υλικό»

Αγώνας δρόμου από τους ανθρώπους της ομάδας για εξεύρεση ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ
Η απόφαση για συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μοιραία έχει οδηγήσει τους ανθρώπους της ομάδας (Ιδρυτικού και Γυμναστικού) σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν να «κατεβάσουν» ομάδα την Κυριακή το απόγευμα. Ημέρα κατά την οποία ο Ηρακλής φιλοξενείται στην Κατερίνη από την ΑΕ Καρίτσας.

Τα τελευταία 24ωρα τόσο ο Σάκης Αναστασιάδης όσο και μέλη του Ιδρυτικού αναζητούν ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν το ρόστερ αλλά και ανθρώπους που θα βρίσκονται στο πλευρό του Σάκη Αναστασιάδη στον πάγκο των κυανόλευκων. «Αποστολή» που μόνο εύκολη δεν είναι, μιας και ελάχιστοι είναι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές αυτή την περίοδο-η προθεσμία μεταγραφών λήγει στις 31 Οκτωβρίου- ενώ υπήρξαν και αρκετές αρνήσεις από ανθρώπους της κυανόλευκης οικογένειας για να αναλάβουν πόστο. Κυρίως αυτό του γενικού αρχηγού.

Το αρχικό πλάνο που υπάρχει είναι η ομάδα να πορευτεί με νεαρούς παίκτες από τις Κ-20 και Κ-17 μέχρι τον Ιανουάριο και τότε να ενισχυθεί μεταγραφικά. Αν και όπως τονίζουν στόχος του Ηρακλή με τις παρούσες συνθήκες και με το ξεκίνημα της «δημιουργίας» να γίνεται στα… τέλη Σεπτεμβρίου είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα θα υπάρξει αναζήτηση χρηματοδότη, ενώ θα γίνουν και συντονισμένες ενέργειες για την «απεμπλοκή» των χρεών από τον Ηρακλή-όπως συνέβη με την Παναχαϊκή και όχι μόνο- και την προσωποποίηση αυτών στον Σπύρο Παπαθανασάκη.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ