Ηλίας Σαπάνης: «Κριτήριο η δική μας απόδοση» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηλίας Σαπάνης: «Κριτήριο η δική μας απόδοση»

Στους ρυθμούς του εντός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα κινούνται στον Εδεσσαϊκό.

Οι «τριαινοφόροι» μετά τη «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας στα Κύμινα θέλουν να συνδυάσουν με νίκη το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα τους και, μάλιστα, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος τρέφει υψηλές βλέψεις. «Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, στο  οποίο, όπως και κάθε φορά θα μπούμε με επιθετικούς προσανατολισμούς. Το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα δεν μας ικανοποίησε, ωστόσο, δεν μας παίρνει από κάτω. Είμαστε ακόμη στην αρχή, χρόνος υπάρχει», δήλωσε στη «Μetrosport» ο προπονητής του Εδεσσαϊκού, Ηλίας Σαπάνης και πρόσθεσε σχετικά με το ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα:

«Παίζουμε με αντίπαλο, ο οποίος έχει ως στόχο την άνοδο. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, παίξουμε με ωριμότητα, πείσμα και θέληση για τη νίκη, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο είναι πως η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Απαντες είναι στη διάθεση του τεχνικού Ηλία Σαπάνη, καθώς δεν υπάρχουν απουσίες.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ