Ηλίας Σαπάνης για Εδεσσαϊκό, Χρονιά δύσκολη και πιεστική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηλίας Σαπάνης για Εδεσσαϊκό, Χρονιά δύσκολη και πιεστική

 

Το μήνυμα Σαπάνη για την έναρξη της χρονιάς στον Εδεσσαϊκό.

Ο Εδεσσαϊκός ξεκινά προετοιμασία. Οι «πράσινοι» μπαίνουν σήμερα στο γήπεδο και βάζουν βάσεις για τη δημιουργία ομάδας, ικανής να πρωταγωνιστήσει. «Η διοίκηση ήταν ξεκάθαρη. Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Το θέμα είναι να το δείξουμε στο γήπεδο», σχολίασε σχετικά μέσω της «Μetrosport» ο προπονητής του Εδεσσαϊκού, Ηλίας Σαπάνης.

Δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά συμπλήρωσε: «Η χρονιά θα είναι πιεστική, δύσκολη. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για όλους μας», είναι το μήνυμα του για τη νέα σεζόν και με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας. «Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς για να μπορέσουμε να ανταπεξέρθουμε. Πιστεύουμε στη δυναμική και στις δυνατότητες της ομάδας», τόνισε ο τεχνικός των «πράσινων», ο οποίος έμεινε στον πάγκο της ομάδας από πέρσι.
«Εγκαιρα καλύψαμε τις αδυναμίες»

Τί θα γίνει με την περαιτέρω ενίσχυση; «Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις, τις οποίες κάναμε. Εγκαιρα καλύψαμε τις αδυναμίες μας. Αλλωστε, μας χαρακτήρισε πέρσι το πρόβλημα στο γκολ. Ωστόσο, φέτος ενισχυθήκαμε τόσο με τον Παπαδημητρίου, ενώ περιμένουμε και την επιστροφή του Λαφαζανίδη (σ.σ. έχασε πέρσι τη χρονιά λόγω τραυματισμού). Θα απογειωθούμε. Είναι ακόμη ανοικτό το θέμα της απόκτησης πλάγιου επιθετικού, θα δούμε και θα αποφασίσουμε», είπε ο Σαπάνης.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ