Ζαρογιάννης – Μπαντής στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και επίσημα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ζαρογιάννης – Μπαντής στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και επίσημα

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του και επίσημα με τον νεαρό ταλαντούχο τεχνικό Χρήστο Ζαρογιάννη, ο οποίος σήμερα είχε και την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τη Διοίκηση και το έμψυχο υλικό του συλλόγου.

Η επιλογή Ζαρογιάννη φαντάζει, στην παρούσα φάση, ως μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας καθώς έχει τις παραστάσεις,τη φιλοδοξία και την όρεξη για δουλειά ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Χρήστος Ζαρογιάννης θα έχει στο πλευρό του έναν παλιό του γνώριμο τον Ραφαήλ Μπαντή ο οποίος θα τον βοηθήσει στο δύσκολο έργο του.

Χρήστος Ζαρογιάννης και Ραφαήλ Μπαντής έχουν άριστη συνεργασία και κοινή φιλοσοφία κάτι που όπως φαίνεται θα λειτουργήσει ευεργετικά για το σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με ανακοίνωση του καλωσόρισε το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας καλωσορίζει στο τεχνικό επιτελείο του τους Χρήστο Ζαρογιάννη και Ραφαήλ Μπαντή. Ο Χρήστος Ζαρογιάννης αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής της ομάδας ενώ ο Ραφαήλ Μπαντής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης (βοηθός) του.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας σημειώνει πολύχρονη παρουσία στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, έχοντας εδραιώσει το όνομά του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η όρεξη για δουλειά,οι πλούσιες παραστάσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και η φιλοδοξία του ώστε να εδραιωθεί στο χώρο της προπονητικής οδήγησε την διοίκηση του ΠΑΟΚ στην απόφαση να ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και καλή δύναμη με υπομονή και επιμονή…”

 

Πηγή: gnomi.news

 

ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ανώνυμος

    23 Απρίλιος 2021 at 06:34

    Λεγε ρε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ