Ευχαριστήριο μήνυμα του Άρη Προφήτη Ηλία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα του Άρη Προφήτη Ηλία

Η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και φυσικά η επικύρωση της βαθμολογίας ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων βρήκε την ομάδα μας στην 5η θέση του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Προ της διακοπής του πρωταθλήματος, η ομάδα μας βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας σοβαρές πιθανότητες να τερματίσει στην τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α1 κατηγορία.

Λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ για την αναγνώριση της προσπάθειας μας και την στήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα υπερέβαλαν τους εαυτούς τους κάνοντας μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τον προπονητή της ομάδας κ. Φώτη Σύρμαλη που κατάφερε με πειθαρχημένη δουλειά να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον γενικό αρχηγό κ. Νίκο Καραγιάννη που φροντίζει ανιδιοτελώς εδώ και 35 χρόνια για όλα τα θέματα της ομάδας.

Τον επόμενο μήνα θα ακολουθήσει ανοιχτή πρόσκληση – κάλεσμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος νέων μελών – σε Γενική Συνέλευση για τον ετήσιο απολογισμό και την ανάδειξη νέου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Η ενασχόληση μου με την διοίκηση ενός τόσο ιστορικού Συλλόγου και μάλιστα από τη θέση του προέδρου, ήταν αναμφισβήτητα για μένα μια θετική εμπειρία.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ
Άρης Χιώτης

More in ΓΕΝΙΚΑ