Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Σταύρο Χριστιανίδη. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Σταύρο Χριστιανίδη.

Με το πέρας των αρχαιρεσιών στις εκλογές της 6/12/2017, για την ανάδειξη προέδρου και τακτικών μελών της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ πρωταρχικά τον κ. Αστέριο Αντωνίου για την επανεκλογή του ως προέδρου και στη συνέχεια τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους φίλους που μαζί με το άτομό μου εκλέχτηκαν και συμπλήρωσαν την υπόλοιπη ομάδα. Τους εύχομαι από καρδιάς κουράγιο και καλή δύναμη στη νέα πρόκληση που απλώνεται μπροστά μας.
Ξεχωριστά και ιδιαίτερα όμως, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους εκπροσώπους των ομάδων του νομού μας που στήριξαν την υππψηφιότητά μου και με τίμησαν με την ψήφο τους, επανεκλέγοντάς με ως τακτικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής. Υπόσχομαι δε, ότι μέσα από τις αρμοδιότητες που θα μου αναθέσει ο πρόεδρος, θα συνεχίσω με μεγαλύτερο ζήλο, αυτό που άρχισα πριν από 3,5 χρόνια, αγωνιζόμενος με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό και την υπέρβαση του πολύπαθου χώρου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς, έτσι ώστε όλες οι ενέργειες και αποφάσεις μας να προασπίζονται τα δικαιώματα των ομάδων με δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο.
Δεν θα ήθελα να παραλείψω όμως και τα σωματεία που δεν μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, ευχαριστώντας τα για την ενεργή συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αναδεικνύοντας τις εκλογές αυτές αντιπροσωπευτικές της βούλησης του εκλογικού σώματος.

Με εκτίμηση
Σταύρος Χριστιανίδης

More in ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ