Ευχαριστήριο Δόξας Μελισσίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ευχαριστήριο Δόξας Μελισσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Α.Σ «ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ» με τη λήξη των Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ:

1. Τον κ. Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Πέλλας κ. Αντωνίου Αστέριο, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και το Προσωπικό για την άριστη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κατά την οποία διεξήχθη το πλέον ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον Πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία Πέλλας, των τελευταίων ετών.
2. Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Καρακελίδη Δαμιανό και τους διαιτητές για εξαιρετική συνεργασία, αλλά και για τις πολύ καλές διαιτησίες στη διάρκεια της φετινής χρονιάς.
3. Τους κ.κ Προέδρους, τους Προπονητές, τους αθλητές και τους φιλάθλους των Ομάδων για την αγαστή και πολιτισμένη συνεργασία, την άψογη και κόσμια συμπεριφόρα τους στα γήπεδα του Νομού, καθώς και για την ΑΡΙΣΤΗ φιλοξενία κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.
4. Τους δημοσιογράφους και τους αθλητικούς συντάκτες για την εξαιρετική κάλυψη των αθλητικών συναντήσεων της χρονιάς και την αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αγαπητοί κύριοι, από τη φετινή διαδικασία να είστε βέβαιοι ότι ο πρωταθλητής αναδείχθηκε το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο.
Καλό καλοκαίρι με υγεία και δύναμη….

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Μ.Α.Σ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ