Ευχαρίστησε τους πάντες στην Αναγέννηση ο Ζαχαρίας Στεφανίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ευχαρίστησε τους πάντες στην Αναγέννηση ο Ζαχαρίας Στεφανίδης

Ένας παίκτης νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος που αναδείχθηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και έκανε το άλμα με μια σπουδαία μεταγραφή, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πάντες στο στρατόπεδο της πρώην πλέον ομάδας του.

Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ζαχαρίας Στεφανίδη, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πριν λίγες μέρες μετακόμισε στον ΑΟ Τρίκαλα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Αναγέννηση Γιαννιτσών που από 7 χρονών μέχρι και σήμερα μου έδωσε την δυνατότητα να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος.

Από μικρός το όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα, και ευχαριστώ τόσο τον Αλέξανδρο Κουτίδη με τον οποίο τα κατάφερα και από την ακαδημία έως και την πρώτη ομάδα ήταν και είναι δίπλα μου, όσο και τον Τίμο Καβακά ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω νέες εμπειρίες και να συνεχίσω να εξελίσσομαι.

Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς όλους τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα 12 χρόνια, τον κ. Ιωάννη Ξανθόπουλο που φρόντιζε για τα πάντα τόσα χρόνια, την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της Αναγέννησης.»

More in ΓΕΝΙΚΑ