«Ερώτηση στην ΕΠΟ, όχι ένσταση κατά του Ηρακλή» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Ερώτηση στην ΕΠΟ, όχι ένσταση κατά του Ηρακλή»

Διευκρινίσεις σχετικά με πληροφορίες που φέρνουν τον Άρη Παλαιοχωρίου να έχει καταθέσει ένσταση κατά της συμμετοχής του Ηρακλή στα πλέι οφ ανόδου παρείχε ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Παπαγεωργίου μιλώντας στο metrosport.gr.

 

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Χαλκιδικής έδωσε μια διαφορετική διάσταση στα γεγονότα, τονίζοντας πως ο Άρης Παλαιοχωρίου δεν κατέθεσε ένσταση κατά του Ηρακλή, αλλά διευκρινιστική ερώτηση στην ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής των «κυανολεύκων» ή μη στα μπαράζ.

 

«Δεν καταθέσαμε ένσταση κατά του Ηρακλή. Αυτό που κάναμε ήταν μια ερώτηση στην ΕΠΟ. Έχει ο Ηρακλής δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου; Αν ναι, έχει καλώς. Αν δεν έχει, να δοθεί η θέση του στην επόμενη ομάδα στη βαθμολογία, δηλαδή στον Άρη Παλαιοχωρίου. Δεν υπάρχει καμία ένσταση κατά του Ηρακλή», δήλωσε στο metrosport.gr ο Χρήστος Παπαγεωργίου.

 

Η συζήτηση σχετικά με τη δυνατότητα του Ηρακλή να αγωνιστεί ή μη στα πλέι οφ ανόδου στη Football League προκύπτει από τα αναγραφόμενα στο άρθρο 2 του Παραρτήματος του ΚΑΠ.

 

Σύμφωνα με αυτό:

 

«ΠΑΕ που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:

α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά

β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας».

 

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ