Ερμής Αμυνταίου: Ψάχνει για προπονητή – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ερμής Αμυνταίου: Ψάχνει για προπονητή

Παρελθόν από τον Ερμή ο Κώστας Μαργιορίδης

Άλλη μια ήττα γνώρισε ο Ερμής στο γήπεδό του, αυτή τη φορά από την ομάδα της Τρίγλιας που μέχρι στιγμής πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, με σκορ 0-2. Αυτό που προβλημάτισε ήταν περισσότερο η κακή εμφάνιση και όχι τόσο η ήττα, γεγονός που έφερε εξελίξεις στην ομάδα, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Μαργιορίδη.

Μετά την καλύτερη φετινή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Μακεδονικό, όπου θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, η ομάδα του Αμυνταίου πραγματοποίησε την Κυριακή την χειρότερη φετινή, καθώς οι παίχτες δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνουν ιδιαίτερα δημιουργικοί, έχοντας σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της ομάδας, αλλά και πολλά αμυντικά λάθη. Ο Κώστας Μαργιορίδης ξεκίνησε τον αγώνα με διαφορετικό σχήμα και σύστημα (ο Λεωνίδας Ηλιάδης ήταν στον πάγκο) προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αντιπάλου, κάτι το οποίο όμως δεν του «βγήκε» όπως φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα.

 

Πηγή: mikriliga.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ