ΕΠΣ Μακεδονίας: Σε εφαρμογή το πρόγραμμα της κάλυψης χειρουργικών επεμβάσεων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΣ Μακεδονίας: Σε εφαρμογή το πρόγραμμα της κάλυψης χειρουργικών επεμβάσεων

Ξεκίνησε η υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματος της ΕΠΣ Μακεδονίας της κάλυψης χειρουργικών επεμβάσεων – εγχειρήσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών οι οποίοι τραυματίζονται σοβαρά εν ώρα αγώνα.

Η πρώτη επέμβαση έγινε με επιτυχία στον ποδοσφαιριστή της Αναγέννηση Ρυσίου Μιχάλη Μπίκα (ρήξη χιαστών) από τον ιατρό Ιωάννη Ράλλη στη Euromedica Γενική Κλινική.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε σύντομο χρονικό διάστημα ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα της Αναγέννησης Ρυσίου με τη Νίκη Μεσημερίου που είχε γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός 24ώρου και θα ακολουθήσει τη θεραπευτική αγωγή που του πρότειναν οι γιατροί.

Για το γεγονός αυτό η Αναγέννηση Ρυσίου εξέδωσε τη παρακάτω ανακοίνωση κατά την οποία ευχαριστεί τη διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας για το πρωτοποριακό πρόγραμμα που εκπόνησε:

«Το ΔΣ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Μιχάλη Μπίκα που σήμερα υποβλήθηκε σε πετυχημένη εγχείρηση για την αποκατάσταση του χιαστού του από τον γιατρό της ομάδος κο ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΛΛΗ.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την ΕΠΣΜ για το νέο πρόγραμμα ασφάλισης που λειτουργεί από φέτος.
Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία του συλλόγου μας, αφενός αναβαθμίζει τις υπηρεσίες των ομάδων προς τους αθλητές τους, αφετέρου δίνει μια βαθιά οικονομική ανάσα στον προϋπολογισμό μας, καθώς μέχρι πέρυσι για να έχουμε καλυμμένους τους αθλητές μας, αναγκαζόμασταν να το πληρώνουμε μόνοι μας με πολύ μεγαλύτερο κόστος».

 

Πηγή: soccerplus.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ