ΕΠΣ Κοζάνης: Ηχούν καμπάνες αποχώρησης ομάδων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΣ Κοζάνης: Ηχούν καμπάνες αποχώρησης ομάδων

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας αρκετές ομάδες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης αδυνατούν λόγω οικονομικών δυσχερειών αλλά και άλλων προβλημάτων, να δηλώσουν συμμετοχή.

Συγκεκριμένα  αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας  στην Α ‘ κατηγορία Πριν λίγες ημέρες υπήρχαν οι φήμες για συνένωση με την Ακαδημία ΦΣ  Εορδαϊκός (ανέβηκε  φέτος στη Β’ κατηγορία) κάτι νεότερο δεν υπάρχει.

Εάν σε περίπτωση η συνένωση επιτευχθεί η Αναγέννηση θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα κι από την άλλη όμως αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του ΦΣ Εορδαϊκός στη Β’ κατηγορία.

Πολλά ακούγονται και για τη συμμετοχή της Προόδου Κομνηνών που ανέβηκε φέτος στην Α’  κατηγορία. Ακούστηκε ότι υπάρχει αδυναμία στην ομάδα και ίσως κατέβει να αγωνιστεί στην Β’ κατηγορία.
Εάν οι πληροφορίες επαληθευθούν για τις δυο αυτές ομάδες,  ή τη μια από τις δυο και δε δεχθούν να ανέβουν οι τρίτες ομάδες (Άνω Κώμη – ΑΕ Καλαμιάς) από τους δυο ομίλους υπάρχει σκέψη από την ΕΠΣ Κοζάνης να διεξαχθεί το πρωτάθλημα ή με 15 ομάδες ή με 14 ομάδες και να υποβιβασθούν στη Β’  κατηγορία   μία η δύο ομάδες αρχικά.

Τώρα αν υποβιβαστούν ομάδες μας από τη Γ εθνική  θα παρασυρθούν και ομάδες από την Α’ κατηγορία  προς Β’ αλλά και από τη Β’ κατηγορία  προς Γ ‘ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης..

Από τη Β ‘ κατηγορία τώρα  περισσότερο από σίγουρη είναι η αποχώρηση της Ελάτης. Πολλά ακούγονται και για τη μη συμμετοχή της Ασβεστόπετρας αλλά κι ακόμα δυο ομάδων που αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να τις αναφέρουμε.

Αν συμβεί αυτό  πρόθεση της ΕΠΣ Κοζάνης όπως μάθαμε να μη συμπληρωθεί ο αριθμός “14” από ομάδες   της  Γ ‘ κατηγορίας και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα  και στη Β κατηγορια με λιγότερες ομάδες.

Σε περίπτωση που επαληθευθούν οι πληροφορίες μας πολύ πιθανό να αλλαχθεί από την διοργανώτρια αρχή  και η προκήρυξη των πρωταθλημάτων όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβασθούν.

 

Πηγή: matiesstasport

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ