ΕΠΣ Θράκης: Κατεβαίνει κανονικά στο γήπεδο των Σαπών η ΠΑΕ Ποντίων! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: Κατεβαίνει κανονικά στο γήπεδο των Σαπών η ΠΑΕ Ποντίων!

Μπορεί να έλαβε το σχετικό έγγραφο από την ΕΠΣ Θράκης ότι αποβάλλεται από το πρωτάθλημα λόγω των τριών μηδενισμών της, όμως η ΠΑΕ Ποντίων το μεσημέρι της Κυριακής θα κατέβει κανονικά και θα δώσει το παρών στο γήπεδο που θα πραγματοποιούνταν ο αγώνας της με τον Ηρακλή Σαπών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ποντίων, λίγο μετά αφότου έλαβε το έγγραφο της αποβολής της από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, θα κατέβει και θα δώσει το παρών στο γήπεδο των Σαπών κανονικά, όπου θα πραγματοποιούνταν κανονικά ο αγώνας της με τον Ηρακλή Σαπών, αν και τελικά από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης δεν όρισαν διαιτητή και αυτός θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ της ομάδας των Σαπών.

Αναλυτικά όσα έγραψε η ΠΑΕ Ποντίων:

«ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ=ΔΕΝ ΟΡΙΣΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ…ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΠΩΝ..»

More in ΓΕΝΙΚΑ