ΕΠΣ Ημαθίας: «Αντιμετωπίζουμε την κατακραυγή του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ενωσης μας, για την άδικη μεταχείριση των διαιτητών μας» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΣ Ημαθίας: «Αντιμετωπίζουμε την κατακραυγή του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ενωσης μας, για την άδικη μεταχείριση των διαιτητών μας»

Πυρ και μανία είναι και η ΕΠΣ Ημαθίας για τις αξιολογήσεις των διαιτητών. Με επιστολή της προς την ΕΠΟ διαμαρτύρεται για άδικη μεταχείριση τους, κάτι που οδήγησε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστα Μαστοροδήμο σε παραίτηση.

Αναλυτικά επιστολή:

Προς τον

κ. Πρόεδρο της Ε.Π.Ο.

Αθήνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Πρόεδρο ΚΕΔ/ΕΠΟ

Κύριε Πρόεδρε,

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τις αξιολογήσεις της Διαιτησίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018/19.

Η διαιτησία της Ημαθίας έχασε δυο αξιόλογα στελέχη με εμπειρία, ήθος και προσδοκίες για το μέλλον του ποδοσφαίρου της Ημαθίας και της Ελλάδας.

Ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας είδε μέσω των πρωταθλημάτων της και των αγώνων μπαράζ, που διεξήχθησαν μετά από χρόνια, ότι και ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ και ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ είχαν το επίπεδο και τις προϋποθέσεις για να είναι στους πίνακες αξιολόγησης.

Το ότι ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE με 11 παιχνίδια με πάρα πολύ καλές έως άριστες βαθμολογίες, είναι πολύ άδικο νε βρίσκεται σήμερα εκτός του πίνακα αξιολόγησης της SUPERLEAGUE, το ίδιο και ο βοηθός FOOTBALLLEAGUE ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά εκτός πινάκων αξιολόγησης. Στην περσινή αξιολόγηση αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα με τον υποβιβασμό του Διαιτητή ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ από την FOOTBALLLEAGUE στην Γ΄ Εθνική, έχοντας και αυτός πάρα πολύ καλές βαθμολογίες και του βοηθού ΠΑΡΑΣΙΟΥ από την SUPERLEAGUE στην FOOTBALLLEAGUE.

Εμείς πιστεύουμε στις ίδιες αξίες να διεκδικούμε ότι καλύτερο για την Ελληνική διαιτησία και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ακόμη περισσότερο. Ήδη αντιμετωπίζουμε την κατακραυγή του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ένωσης μας, για την άδικη μεταχείριση από την Ομοσπονδία των διαιτητών μας, με αποκορύφωμα την παραίτηση του Πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης μας.

Η Ε.Π.Σ. Ημαθίας ήταν επί 21 χρόνια το κάστρο του παλαιού κατεστημένου της Ε.Π.Ο., το οποίο εμείς γκρεμίσαμε κάνοντας μεγάλο αγώνα στις εκλογές της Ένωσης του Δεκεμβρίου 2016.

Δεν μπορεί η Ένωση αυτή ξαφνικά να γίνεται ο φτωχός συγγενής της Ε.Π.Ο.

Κατόπιν των ανωτέρω επιθυμώ να συναντηθώ τόσο μαζί σας, όσο και με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. ΠΕΡΕΙΡΑ, προκειμένου να βρεθεί κοινή λύση για αποκατάσταση της αδικίας κατά των διαιτητών μας.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Βασίλειος Φωτιάδης

 

Πηγή: sfyrigmata.blogspot.com

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ