ΕΠΣΜ: Ημερίδα ενημέρωσης για αθλητιατρική και δωρεάν διανομή φαρμακείου σε κάθε σύλλογο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΣΜ: Ημερίδα ενημέρωσης για αθλητιατρική και δωρεάν διανομή φαρμακείου σε κάθε σύλλογο

Η ΕΠΣΜ οργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική ημερίδα σχετικά με την ιατρική πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ανεπανάληπτο δώρο στις ομάδες της!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Η Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μακεδονίας και το Ολυμπιακό Μουσείο – Protergia θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου – Protergia (είσοδος επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου) με θέμα

«Ιατρική πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα»

Η παρουσία όλων των σωματείων της Ένωσης που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα αρμοδιότητάς της είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και μετά το τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθεί σ’ αυτά ένα πλήρες οργανωμένο φαρμακείο για την κάλυψη των αναγκών τους κατόπιν ευγενικής χορηγίας του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, με περιεχόμενο ιατροφαρμακευτικό υλικό, αξίας 300,00 €, περίπου.

Για την παραλαβή του φαρμακείου ο εκπρόσωπος του σωματείου, πρέπει να καταθέσει στη γραμματεία, που θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης, εξουσιοδότηση που θα φέρει τις υπογραφές του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και τη σφραγίδα του σωματείου όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητά του, και θα έχει μαζί του οπωσδήποτε και την αστυνομική του ταυτότητα.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές σωματείων της δύναμης της Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».

 

epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ