ΕΠΟΣ: Σκνίπες και κουνούπια πήραν στο κυνήγι τους Άγγλους διεθνείς! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

ΕΠΟΣ: Σκνίπες και κουνούπια πήραν στο κυνήγι τους Άγγλους διεθνείς!

Μία επίθεση από σμήνη από κουνούπια και σκνίπες έκανε το Sky Sports να ακυρώσει τις συνεντεύξεις εντός αγωνιστικού χώρου και τους Άγγλους διεθνείς να υποφέρουν!

ν παίζει η Εθνική Αγγλίας, όλα μπορούν να συμβούν! Ακόμα και μαζική επίθεση εντόμων! Το πρόβλημα με τα σμήνη κουνουπιών στην πόλη του Βόλγογκραντ ήταν γνωστό εδώ και καιρό, γι’ αυτό και οι διοργανωτές με ελικόπτερα έκαναν συστηματικούς ψεκασμούς πριν από δύο ημέρες σε μέρη όπου σωρεύονται τα ενοχλητικά έντομα.

Σε πολλά πλάνα της, η ρωσική τηλεόραση έπιασε τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να διώξουν από το πρόσωπα τους τα έντομα, ενώ τα πράγματα ήταν αφόρητα για τους θεατές (το γήπεδο είναι χτισμένο κοντά στις όχθες του ποταμού Βόλγα), που δεν μπορούσαν να έχουν μαζί τους κάποιο εντομοαπωθητικό, αφού όλα τα υγρά απαγορεύονται στα γήπεδα που γίνεται το Μουντιάλ.

Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του Ραχίμ Στέρλινγκ στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Άγγλο επιθετικό να προσπαθεί να απαλλαχθεί από τα ενοχλητικά έντομα λίγο πριν από την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου!

Είπαμε. Όταν παίζει η Εθνική Αγγλίας, μπορούν να συμβούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

 

Πηγή: sdna.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ