Επιτέλους στην Α1, άξιζε την άνοδο ο Άρης Νησίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Επιτέλους στην Α1, άξιζε την άνοδο ο Άρης Νησίου

Τις προηγούμενες χρονιές έφτανε στην βρύση, αλλά νερό δεν έπινε.
Φέτος η λήξη του πρωταθλήματος όμως τον βρήκε στην δεύτερη θέση, μια θέση που σήμαινε και άνοδο στην Α1, ένα όνειρο ετών έλαβε σάρκα και οστά με τους κιτρινόμαυρους του Άρη Νησίου να βρίσκονται στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας.

Ο Άρης Νησίου με έντονη αθλητική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια κατάφερε φέτος αυτό που πάλευε τα προηγούμενα χρόνια την άνοδο, παρότι αγωνίζεται μακριά από το χωριό λόγω έλλειψης γηπέδου. Η διοίκηση με επικεφαλής τους Βαγγέλη Μάινο, Τάσο Τσαπκίνη και Βασίλη Κίτσο, έδωσε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στον Μάριο Παπαδόπουλο τον οποίο εμπιστεύθηκε και στήριξε όταν στην αρχή έγιναν κάποιες απρόσμενες βαθμολογικές απώλειες, και δικαιώθηκε για την επιμονή της αυτή καθώς ήρθε η άνοδος μάλλον πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν και οι ιδιοι οι άνθρωποι της ομάδας. Υπάρχει ενθουσιασμός για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας και η διοίκηση αναμένεται να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να σταθεί η ομάδα επάξια στην μεγάλη Κατηγορία.

Οι κίτρινοι συγκέντρωσαν 68 βαθμούς, πέτυχαν 22 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες
με συντελεστή τερμάτων 104-10.

Δείτε παρακάτω τους σκόρερ της φετινής σεζόν:

Γιώργος Τσεγάνης 30 γκολ
Ρωμανός Αλεξανδρίδης 19
Σίμος Γκίνης 17
Τάσος Παπουλίδης 8
Χρηστος Τσακώνης 7
Τάσος Δαφνής 4
Γιάννης Ταρπάνης 4
Σάκης Μπαμπατζάνης 4
Νίκος Μπέσιος 2
Χρήστος Αδάμ 2
Τάσος Παγιούλας 1
Χρήστος Χατζηανδρέου 1
Βαγγέλης Μουτσάρας 1
Αντώνης Ιωσηφίδης 1
Φώτης Μάρκου 1
Γιάννης Δούμος 1
Γιάννης Πιστοφίδης 1

More in Α 1ος όμιλος