Επιστροφή του Μεσημεριώτη πορτιέρε Γιάννη Γιώρα στο Αιγάλεω – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστροφή του Μεσημεριώτη πορτιέρε Γιάννη Γιώρα στο Αιγάλεω

Ο Γιάννης Γιώρας ανακοινώθηκε από τους «μπλε», καθώς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και επιστρέφει στο σύλλογο των Δυτικών Προαστίων, μετά από το εξάμηνο πέρασμά του από το Κερατσίνι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διοίκηση του Α.Ο. Αιγάλεω ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιάννη Γιώρα. Ο Γιάννης Γιώρας επιστρέφει φέτος στο Α.Ο. Αιγάλεω μετά από ένα διάλειμμα ενός εξαμήνου, που έκανε κι αγωνίστηκε , στον Γ.Σ Κερατσινίου. Η επιστροφή του Γιάννη Γιώρα σηματοδοτεί την αρχή της δημιουργίας μίας ποιοτικής και δυναμικής αμυντικής λειτουργίας στην ομάδας μας, και θα συντελέσει και αυτή στην επίτευξη των στόχων μας .Η Διοίκηση του Α.Ο.Αιγάλεω καλωσορίζει τον Γιάννη Γιώρα στην μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου μας, και του εύχεται να αναδειχθεί και πάλι πρωταθλητής, αυτή τη φορά, στη Γ’ Εθνική Κατηγορία με τα γαλανόλευκα!»

 

Πηγή: liganews.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ