Επιστροφή της Δόξας Π. Μυλοτόπου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστροφή της Δόξας Π. Μυλοτόπου

Μετά από απουσία ερκετών ετών η Δόξα Παλιού Μυλοτόπου επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣ Πέλλας, με τα νέα παιδιά του χωριού να παίρνουν την τύχη στα χέρια τους.

Μια ομάδα με τεράστια ιστορία που έχει αφήσει την δική της σφραγίδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους με παρουσία στο τοπικά πρωτάθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας επανέρχεται και το θερμό κλίμα για την επανεκκίνηση την ομάδας δείχνει ότι κάτι καλό πάει να γίνει για τον σύλλογο.

Η συντήρηση του γηπέδου και των αποδυτήριών είναι το βασικό μέλημα, συζητήσεις για τον προπονητή έχουν ήδη γίνει, όπως και με κάποιους παίκτες και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να πατήσει ξανά χορτάρι η Δόξα.

Μάλιστα, σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοσίας του χωριού γίνεται συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απινιδωτή, ο οποίος θα είναι ανά πάσα στιγμή όχι μόνο για την ποδοσφαιρική ομάδα και τους αθλητές της, αλλά και για όλη την τοπική κοινωνία του χωριού.

Τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε το νέο ΔΣ και το θέμα του προπονητή.

ΣΧΟΛΙΑ

4 Comments

 1. Ανώνυμος

  17 Ιουνίου 2021 at 18:52

  καλη αρχη παιδια και καλη δυναμη

 2. Α..........ς

  17 Ιουνίου 2021 at 13:30

  Μάλιστα κατέχει και ένα ρεκόρ στα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας.
  Κυπελλούχος την σεζόν 1972-73 με σκορ 3-0 έναντι του Α.Ο Γιαννιτσών. Το μικρότερο πληθυσμιακά χωριό που έχει κατακτήσει κύπελλο.

 3. Ανώνυμος

  17 Ιουνίου 2021 at 11:51

  Βάλτε το νιονιο επίτιμο πρόεδρο…νιονιο ψυχαρα

 4. Ανώνυμος

  17 Ιουνίου 2021 at 08:24

  Καλή αρχή παιδιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ