Επιστροφή στην Θύελλα, από άλλο μετερίζι ο Λέτο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Επιστροφή στην Θύελλα, από άλλο μετερίζι ο Λέτο

Επιστροφή στην Θύελλα Σαρακηνών για τον γνωστό Λέτο κατά κόσμον Χρήστο Δίου όχι σαν παίκτης όμως, καθώς ως γνωστόν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να προσφέρει στην ομάδα από άλλο μετερίζι.

Ο Λέτο που σαν παίκτης άφησε εποχή στα γήπεδα τόσο με την φανέλα της Θύελλας όσο και με αυτές των Άρη Λουτρακίου και Ένωσης Τσάκων όπου έγινε γνωστός για τις φαρμακερές σέντρες-μπανάνα με το εκπληκτικό αριστερό του πόδι.

Τώρα ήρθε η ώρα να βοηθήσει την ομάδα της γενετειράς του από διοικητικό πόστο και από την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Ηλίας Αταλασίδης του ζήτησε να ανέβει στο Πειρατικό δεν μπορούσε να το αρνηθεί με τίποτα και χωρίς δεύτερη κουβέντα έκανε το salto mortale  για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Πιο ζεστός από ποτέ αναλαμβάνει καίριο διοικητικό πόστο και μάλλον θα τοποθετηθεί στην θέση του υπεύθυνου δημοσίων και διεθνών σχέσεων. Άλλωστε οι δημόσιες σχέσεις του και οι χιλιάδες γνωριμίες που έχει ίσως φανούν πολύ χρήσιμες για την Θύελλα Σαρακηνών που δείχνει να οργανώνεται παντού και φυσιογνωμίες όπως ο Λέτο δεν πρέπει να μένουν αναξιοποίητες με ότι αυτό συνεπάγεται…

More in ΓΕΝΙΚΑ