Επιστρέφουν στα γήπεδα οι Αιγύπτιοι οπαδοί έπειτα από απουσία έξι ετών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστρέφουν στα γήπεδα οι Αιγύπτιοι οπαδοί έπειτα από απουσία έξι ετών

Την επιστροφή του κόσμου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έπειτα από έξι χρόνια ανακοίνωσε ο υπουργός αθλητισμού της Αιγύπτου, Ασράφ Σομπί.

Σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ομάδων αποφασίστηκε ο κόσμος να επιστρέψει σταδιακά στα γήπεδα, βάζοντας όριο τους 5.000 θεατές, με τον υπουργό Εσωτερικών να αναμένεται να εγκρίνει την συμφωνία, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές είχαν αποφασίσει την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων (σ.σ. τα ματς της εθνικής και οι διεθνείς αναμετρήσεις των συλλόγων γίνονταν με κόσμο), λόγω των επεισοδίων στον αγώνα την Αλ Αχλί με την Αλ Μασρί τον Φεβρουάριο του 2012, κατά τη διάρκεια των οποίων 74 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Σημειώνεται ότι είχε γίνει προσπάθεια για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στις αρχές του 2015, όμως ο θάνατος 22 οπαδών της Ζάμαλεκ κατά τη διάρκεια επεισοδίων επανέφερε την απαγόρευση.

 

Πηγή: SoccerPlus.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ