Επιστολή του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας στην ΓΓΑ για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστολή του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας στην ΓΓΑ για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά και μαζί έχει και ένα σχέδιο για να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτοκόλλο, με μοναδικό σκοπό την επανέναρξη των δραστηριοτήτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με προπονήσεις αρχικά και αγώνες στα τοπικά πρωταθλημάτα,  έχει ήδη στείλει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπροέδρος της ΕΠΟ κ. Αστέριος Αντωνίου.

Στην επιστολή που έστειλε ζητάει να διερευνηθεί κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα για άμεση επανεκκίνηση των τοπικών πρωταθλημάτων, φέρνοντας σαν παράδειγμα ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται από τον covid, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά ή πρόκειται να ξαναρχίσουν σύντομα και αφού ο ίδιος έχει έρθει σε επικοινωνία με συνάδερφους του από άλλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες ξένων χωρών.

Όσον αφορά την ανταπόκριση της ΓΓΑ δεν είναι καταρχάς αρνητική και για αυτό άλλωστε ζητήθηκε  υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ ο κ. Μαυρωτάς προέτρεψε τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, να υπάρξει πίεση κυρίως στην τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να υπάρξουν πόροι για την κάλυψη των εξόδων, που θα προκύψουν από τα απαιτούμενα τέστ covid.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι το οικονομικό κόστος, αποτελεί ουσιαστικά τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την ασφαλή επιστροφή των ερασιτεχνικών ομάδων στην αγωνιστική δράση, όσο η χώρα μας θα συνεχίσει να πλήττεται από τον Κορωνοϊό και τα κρούσματα θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

 1. Τεστ για......

  12 Ιανουαρίου 2021 at 19:39

  Κύριε Πρόεδρε, επιτρέψτε με να σας θέσω ένα ερώτημα. Αν και εσείς πιστεύετε ότι δύσκολα θα γίνει η επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, νομίζετε ότι η πολιτεία η κάποιος άλλος θα αναλάβει το τεράστιο κόστος των τεστ; Απλά και ξεκάθαρα, άντε και παιχθεί ποδόσφαιρο, σίγουρα γνωρίζετε ότι τουλάχιστον 15-16 ποδ/στρες συν προπονητή επί Ε 20, εξοδολογιο 300 ευρώ κλπ. Υπολείπονται 13 αγωνιστικές ( ας αφήσουμε τα plays) επί 300= 4000 ευρώ για κάθε ομάδα.
  Ξέρετε τι θα πούνε όλοι;
  Γεια σας, καλή χρονιά και στης Μεγαλόχαρης, τα λέμε.

 2. Ανώνυμος

  10 Ιανουαρίου 2021 at 14:15

  Έτσι όπως αναφέρεται, η Πολιτεία δεν, η ΕΠΣ δεν, οι Δήμοι δεν. Άρα η κάθε ερασιτεχνική ομάδα θα αναλάβει το κόστος. Κύριε Πρόεδρε, αφήστε τις επιστολές και δώστε μια καθαρή απάντηση. Η αρχίζουν ( πράγμα αδύνατο) η πάμε για του χρόνου. Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον. Εκτός και αν οι φιλότιμοι- ” μπούφοι” Πρόεδροι των ομάδων αναλάβουν το οικονομικό κομμάτι των τεστ. Καληνύχτα και αφήστε όλοι στην άκρη τα πολιτικαντικα. Εξ άλλου κύριε Πρόεδρε εσάς πρωτίστως σας ενδιαφέρει η επανεκλογή σας στην ΕΠΟ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ