Επιστολή συντοπίτη φιλάθλου του Αλμωπού που ζει στην Αθήνα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστολή συντοπίτη φιλάθλου του Αλμωπού που ζει στην Αθήνα

H αλήθεια είναι οτι δεν ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τον Αλμωπό παρόλο που πέτυχε εύκολα την παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Εκπροσωπώ τον φίλαθλο που βρίσκετε μακριά απο την Αριδαία πολλά χρόνια (σχεδόν 30) & αγωνιά για το τι αποτέλεσμα θα φέρει η ομάδα Κυριακή προς Κυριακή σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Το να ζείς σε προάστειο της Αθήνας & να δηλώνεις Αλμωπός Αριδαίας όταν σε ρωτάνε “τι ομάδα είσαι?” σημαίνει την αγάπη σου & το γνήσιο φιλαθλο πνέυμα!

Ο Αλμωπός για μας είναι ή ποδοσφαιρική ταυτότητα του τόπου μας & όσο περνάνε τα χρόνια τόσο μεγαλώνει ή αγάπη μας για τον τόπο & την ομάδα!

Εν πρώτης χωρίς να γνωρίζω την προσπάθεια που θα γινόταν φέτος ,έθεσα ώς (ρεαλιστικό) στόχο το φθινόπορο του 2017 την παραμονή.

Ειδικά με το μεγάλο Ηρακλή Θ…στη κατηγορία που τον φέρανε άδικα!

Βλέποντας όμως την ξέφρενη πορεία της ομάδας τις 10 πρώτες αγωνιστικές άρχισα να πιστεύω οτι θα διεκδικήσουμε την άνοδο (& γιατί οχι Αλμωπός είσαι… οχι…Παλαιοχώρι) Ζούσα το όνειρο μέχρι το καταστροφικό εκείνο μάτς με το Κιλκίς εντός έδρας…

Η άνοδος χάθηκε οριστικά στις αρχές του 2ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στις απανωτές γκέλες με κατώτερους αντιπάλους & στο μάτς με τον Ηρακλη στην Αριδαία.

ΟΜΩΣ σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να πετάξεις λευκή πετσέτα..& ειδικά από τι στιγμή που οριστικοποιήθηκε ή παραμονή.

Δεν κατάφερες να αποδείξεις οτι (για άλλη μια φορά) υποκύπτεις σε παροχειμένες νοοτρόπειές του να χαρίζεις βαθμούς σε ομάδες που χρειάζονται. Αυτή ή συμπεριφορά κύριοι (διοικούντες – παιχτες – προπονητές ) εξαγριώνει τους φιλάθλους!

Ο Αλμωπός πρέπει να παίζει πάντα για την ιστορία του ανεξαρτήτος αν έχει στοχους ή οχι!

Για παράδειγμα στην ομάδα του Κιλκίς άν και τις χάρισες απλόχερα 6 βαθμούς δεν πέτιχε το στόχο της..

Αντιθέτως εάν δεν έχανες εκείνο το μάτς του 1ου γύρου που ήταν του χεριού σου, θα μιλούσαμε για εντελώς διαφορετική συνέχεια στο πρωτάθλημα.

 

Εχω ξενερώσει πραγματικά & δεν ξέρω άν θα ξανασχοληθώ με την ομάδα μετά 30 χρόνια που ασχολούμε ανελλυπώς (ακόμα και άν του χρόνου  πρωταγωνιστήσει)

Θέλω έναυσμα & κυρίως απο τη διοικιση! Αποδείξτε επιτέλους οτι δεν θα υποκείψετε στις νοοτροπίες “αλτρουισμού” οταν ή ομάδα θα είναι άδιάφορη! Θέλει παλικαριά!

(Κάποιους) Μας πικράνατε φέτος…

 

**Η κατηγορία οπως είναι δομημένη αυτή τη στιγμή αδικεί τις ομάδες που πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται στη Γ Εθνική.

Πρόκεται για ένα υβρίδιο μεταξύ Γ & Δ Εθνικής με σχεδόν 100 ! ομάδες εκ των οπιον ανεβένουν μόνο 4.

Αγαπιτοι άσχετοι της ΕΠΟ θα πρέπει να γνωρίζετε οτι ανέκαθεν η Γ ‘ Εθνικη ήταν επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαιρου & είχε το πολύ 40 ομάδες εκ των οποιον ανέβεναν πάλι 4 & χωρίς μπαράζ.

ΑΣΧΕΤΟΙ & ταυτοχρόνος ΑΜΠΑΛΟΙ διοικούντες του πολύπαθου Ελληνικού Ποδοσφαίρου…

(Είναι προφανές οτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο το ψάρι βρομάει απο το κεφάλι.& καθορίζονται πρωταθλητές μέσα στα δικαστήρια & με αθέμητα μέσα)

 

Kαλό Πάσχα με υγεία σε όλους

 

Νικος Χ.

 

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ