Επικό fail σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ολλανδία (video) … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Επικό fail σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ολλανδία (video) …

Η φράση όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα τα γκολ χάνονται, τείνει να γίνει κλισέ. Έλα, όμως, που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι διαφορετικό, βλέποντας αυτήν τη φάση από αγώνα στην Ολλανδία.

Ο Ντένις φαν Ντούινεν της Χαρκεμάσε Μπόις τα έκανε όλα καταπληκτικά μέχρι να φτάσει μόνος απέναντι από την ανυπεράσπιστη εστία. Ξεμαρκαρίστηκε μαεστρικά από τον αντίπαλό του, έφυγε σαν «σφαίρα» στην αντίπαλη εστία, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έπρεπε απλώς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα… Αλλά, εκεί ήταν που τα έκανε «μαντάρα»!

Χωρίς να μπορέσει κανείς να εξηγήσει πώς τα κατάφερε, σούταρε από το σημείο του πέναλτι και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Κι όμως…

Μάλιστα, αυτή η φάση έγινε ενώ η ομάδα του βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Και φαίνεται ότι προκάλεσε τέτοιο ψυχολογικό πλήγμα στη γηπεδούχο, που στη συνέχεια κατέρρευσε, με αποτέλεσμα η Καπέλε να κάνει και την ολική ανατροπή και να πανηγυρίσει το τρίποντο με σκορ 3-2.

Δείτε την απίστευτη φάση:

Πηγή: patrasevents.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ