Επανέρχεται δριμύτερος ο Άρης Λουτρακίου, δείτε το Δ.Σ. και προπονητή – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επανέρχεται δριμύτερος ο Άρης Λουτρακίου, δείτε το Δ.Σ. και προπονητή

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά, αυτός ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα για τον ιστορικό Άρη Λουτρακίου που επανέρχεται δριμύτερος στα δρώμενα του ποδοσφαίρου της Πέλλας.

Με πανίσχυρο Δ.Σ. που αποτελείται από νέους ανθρώπους, που μετά από συζητήσεις πήραν στα χέρια τους τις τύχες του συλλόγου και θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν στις επιτυχίες τους κίτρινους, που μετά από μια χρονιά αδράνειας την οποία όλοι θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα.

Πρωταρχικός σκοπός είναι η επιστροφή όλων των παικτών που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες μεταγραφικές βόμβες από την διοίκηση του Πασχάλη Νούσκα, με δεδομένη την επιθυμία για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα.

Από εκεί και πέρα δείγμα των διεργασιών και ζυμώσεων που γίνονταν όλον αυτόν το καιρό, υπάρχει και συμφωνία με τον Κώστα Καρυπίδη για την θέση του προπονητή. Ο τεχνικός των κιτρίνων έχει περάσει παλιότερα από την ομάδα από δύο μετερίζια τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής, όπως και από πάγκους άλλων ομάδων (ΑΣ Πρόμαχοι , Όλυμπος Αψάλου).

Ήδη υπάρχει ένας γενικός ξεσηκωμός στις τάξεις των φίλων του Άρη Λουτρακίου, ενώ να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει η συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, ενώ εργασίες θα γίνουν και στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Δείτε παρακάτω το νέο Δ.Σ των κιτρίνων:

Πρόεδρος – Πασχάλης Νούσκας
Αντιπρόεδρος – Δήμτσης Χρήστος
Γραμματέας – Μπουρνάζης Χρήστος
Ταμίας – Πέτρος Λιούγας
Έφορος – Κώστης Βόλτσης
Υπευθ. δημοσίων σχέσεων – Αντώνης Λεπίτκας
Υπεύθ. γηπέδου- Δούλης Πέτρος
Τεχν. διευθυντής – Νάσος Μποτσφάρης
Γεν. αρχηγός – Οδυσσέας Πλέσκας
Υπευθ. αγώνων – Πέτρος Παπαπέτρος
Υπευθ. τύπου – Γιώργος Μπαϊραμης (Κάστορας)
Υπευθ. ιματισμού – Γιώργος Γιάτσος

 

Ο πρόεδρος Πασχάλης Νόυσκας

 

Ο προπονητής Κώστας Καρυπίδης

 

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ