Επίσημα στη Βασιλεία ο δικός μας Κώστας Δημητρίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσημα στη Βασιλεία ο δικός μας Κώστας Δημητρίου

Κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Βασιλείας είναι από σήμερα ο Κωνσταντίνος Δημητρίου μέχρι το καλοκαίρι του 2022! Η κορυφαία ομάδα της Ελβετία ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου στόπερ, ο οποίος μπαίνει στο γκρουπ των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που ξεφεύγουν πλέον από τα ελληνικά δεδομένα.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Βασιλείας φάνηκε η ικανοποίηση της ελβετικής ομάδας για την απόκτηση του πρώην πλέον παίκτη του ΠΑΟΚ, κι ενός ποδοσφαιριστή που το μέλλον του ανήκει.

https://twitter.com/FC_Basel_fr/status/994847636388765696

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βασιλείας

«Η Βασιλεία συμφώνησε από τη σεζόν 2018/19 με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Βασιλείου. Ο 18χρονος μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ στην Βασιλεία και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, μέχρι τον Ιούνιο του 2022»

Επίσης τονίζεται ότι ο Δημητρίου προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ ανέβηκε φέτος και στην πρώτη ομάδα της Θεσσαλονίκης  και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων. Τέλος οι Ελβετοί αναφέρουν ότι η Βασιλεία ήρθε σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ και ο Δημητρίου θα μπει από τώρα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

 

Πηγή: youngtalents.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ