Εξοντωτική τιμωρία κατά ΑΟ Καρδίας-Αλεξίου με πολλές χιλιάδες ευρώ! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Εξοντωτική τιμωρία κατά ΑΟ Καρδίας-Αλεξίου με πολλές χιλιάδες ευρώ!

Απίστευτη αλλά όμως αληθινή είναι η απόφαση-τιμωρία της ΕΠΟ προς τον ΑΟ Καρδίας και ξεχωριστά στον προπονητή του, Φώτη Αλεξίου, για το ματς στον Λαγκαδά με την ΑΠΕΛ.

Αναλυτικά η απόφαση της Ομοσπονδίας: «Επέβαλλε στο σωματείο ΑΟ Καρδίας ποινή διεξαγωγής 1 αγώνα χωρίς θεατές και στον δηλωμένο προπονητή του Φώτη Αλεξίου συνολική χρηματική ποινή 8.751, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 3 έτη (αγώνας Γ’ Εθνικής Λαγκαδάς-ΑΟ Καρδίας)».

Μετά το αρχικό σοκ, ο πρόεδρος του ΑΟ Καρδίας μίλησε για εξοντωτική απόφαση και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα γίνει έφεση τη Δευτέρα και ότι σε περίπτωση που δε δικαιωθεί η ομάδα της Καρδίας, τότε θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα κυριότερα σημεία που αφορά τη τιμωρία, στο φύλλο αγώνα υπήρχαν τα εξής: «Στο 88΄ απέβαλα τον δηλωμένο προπονητή του ΑΟ Καρδίας, Αλεξίου Φώτιο, γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση μου, λέγοντας «Είσαι επικίνδυνος, μουν…ανο». Μετά το τέλος του ματς και κατά την είσοδό μου στα αποδυτήρια, με πλησίασε και μου είπε «Με λένε Αλεξίου, να το θυμάσαι, θα σε πετύχω έξω».

Καταλαβαίνει κανείς ότι τόσο το ποσό τον 8751 ευρώ για τον προπονητή του ΑΟ Καρδίας αλλά και τις 2000 ευρώ που έχει επιβληθεί πρόστιμο στον ΑΟ Καρδίας (θεωρείται συνυπεύθυνος), φτάνουν ουσιαστικά τις 10.000 ευρώ για μια ομάδα Γ εθνικής!

Σίγουρα, αναμένονται εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΑΟ Καρδίας δε πρόκειται να σταθούν μόνο στα λόγια αλλά και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν πράξη τα λεγόμενα τους.

More in ΓΕΝΙΚΑ