Εν μέσω Lockdown η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ρίχνει πρόστιμα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εν μέσω Lockdown η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ρίχνει πρόστιμα

Μέσα στην γενική κρίση που υπάρχει με τα σωματεία να βρίσκονται σε αναστολή των δραστηριοτήτων τους η ΕΠΟ σκέφτηκε να εκδώσει αποφάσεις που αφορούν σωματεία Γ’ Εθνικής και μάλιστα ποινές με χρηματικά πρόστιμα, αφού κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επέβαλε στον Ιωάννη Λύτρα του Νικολάου, προπονητή του σωματείου ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ Π.Ο. τις εξής ποινές:

Χρηματική ποινή 834 €, του σωματείου ευθυνόμενου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου χρηματική ποινή 1.667 € σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας Γ’ Ενικής ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ-ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ).

Επέβαλε στο σωματείο ΘΗΣΕΥΣ ΑΓΡΙΑΣ χρηματική ποινή 2.000 € (αγώνας Γ’ Ενικής ΘΗΣΕΥΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ).

Επέβαλε στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ χρηματική ποινή 500 € (αγώνας Γ’ Ενικής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).

1 Comment

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    27 Νοεμβρίου 2020 at 14:47

    Αυτοί οι μέντορες που αποτελούν την πειθαρχική επιτροπή συνεδριάζουν δωρεάν; Και αν αμοίβονται, πόσα λαμβάνουν; Μπορείτε Pellasports να δώσετε μια απάντηση; Άντε να χαθείτε βρε!! Το μόνο που ενδιαφέρει τους ΕΠΟτζηδες είναι οι τουμπες-κωλο και το μαρούλι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ