Εν αναμονή εξελίξεων στη Δόξα Μαυροβουνίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Εν αναμονή εξελίξεων στη Δόξα Μαυροβουνίου

Οι επαφές για την προοπτική μετακίνησης της Δόξας Μαυροβουνίου σε άλλη έδρα πλην του Μαυροβουνίου, πραγματοποιεί ο πρόεδρος Θόδωρος Δανιηλίδης.

Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πέλλας, είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις μέσω του προέδρου της Τέο Δανιηλίδη και πλέον είναι πιθανό η νέα χρονιά να βρει τη Δόξα Μαυροβουνίου με άλλη έδρα και άλλο όνομα. Ο ισχυρός άνδρας των μαυραετών Τέο Δανιηλίδης, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες από την περιοχή των Γιαννιτσών και είναι κοντά στο deal προκειμένου η ομάδα να μετακομίσει εκεί τη νέα χρονιά.

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε «Είμαι σε συζητήσεις με επιχειρηματίες από τα Γιαννιτσά, όμως ακόμη δεν ξέρουμε αν θα επέλθει οριστική συμφωνία. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα με μπάτζετ για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στο Μαυροβούνι δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ομάδα για κάτι καλό. Θεωρώ ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, είτε θετικά, είτε αρνητικά», ενώ για τους επιχειρηματιες που συζητά τόνισε:

«Είναι άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια που μπορούν να σηκώσουν το βάρος μια ομάδας ότι μπορεί να γίνει κάτι καλό στα Γιαννιτσά», ενω στην περίπτωση που δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα στις συζητήσεις ο πρόεδρος τόνισε «Θα κοιτάξουμε να βρούμε άλλη λύση. Η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατεβεί κανονικά στη Γ’ Εθνική».

Σε περίπτωση πάντως που θα μετακόμισει στα Γιαννιτσά είναι δεδομένο πως αλλάζει όνομα η ομάδα αλλά πρόεδρος θα παραμείνει ο Θεόδωρος Δανιηλίδης.

Υ.Γ. Στην περίπτωση που θα κλείσει η συμφωνία πάντως, ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης ειναι έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα του γίνουν επί του θέματος σε έκτακτη εκπομπή που θα κάνει το PellaSports. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να στείλουν όποια ερώτηση θέλουν στο email του site μας, τις οποίες θα κάνουμε στην εκπομπή μας και θα δείτε τις απαντήσεις μέσω βίντεο.

More in ΓΕΝΙΚΑ