Εντυπωσιάζουν στον Απόλλων Σμύρνης Κ19, οι δύο εκπρόσωποι της Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Εντυπωσιάζουν στον Απόλλων Σμύρνης Κ19, οι δύο εκπρόσωποι της Πέλλας

Το καλοκαίρι που πέρασε έκαναν το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους κατηφορίζοντας στην πρωτεύουσα της χώρας μας, την Αθήνα για έναν και μόνο λόγο, για να να κυνηγήσουν το όνειρο όπως κάνει ο κάθε νεαρός αθλητής που πιστεύει στον εαυτό του για μια μεγάλη καριέρα.

Ο λόγος για δύο δικά μας παιδιά τον τερματοφύλακα Πέτρο Ντιντιλά και τον αμυντικό Σάκη Παλάνη, ο πρώτος πήρε μεταγραφή από τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας και ο δεύτερος από την Κ17 της Βέροιας.

Ο δρόμος ήταν ο ίδιος και για τους δύο και είχε προορισμό την Ριζούπολη και τον ιστορικό Απόλλωνα για την ομάδα Κ19, η οποία προς το παρών αποτελεί τον προθάλαμο για την προώθηση προς την ανδρική ομάδα.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα και τους κύκλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας« κάνουν λόγο για πολύ καλή και αξιόλογη παρουσία μέχρι στιγμής στα παιχνίδια που έχει δώσει ο Απόλλωνας με τους δύο άσους να συνεχίζουν την σκληρή δουλειά που κάνουν, με μοναδικό σκοπό κάποια στιγμή να γίνουν επαγγελματίες και να δικαιώσουν όλους αυτούς που πίστεψαν στο ταλέντο τους και στάθηκαν κοντά τους από την στιγμή που ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

More in ΓΕΝΙΚΑ