Ενισχύεται συνεχώς το ρόστερ του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενισχύεται συνεχώς το ρόστερ του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Ολοένα και περισσότερο ενισχύεται η νεοσύστατη ομάδα Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ αποκτώντας παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, με σκοπό μια καλή πορεία στην Γ´ Εθνική.

Ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης σε συνεργασία με τον τεχνικό Δημήτρη Τομπάζη, τον τεχνικό διευθυντή Στέργιο Κιούρκα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουν το πλάνο τους και πάνω σε αυτό βαδίζουν για να δημιουργήσουν ένα ρόστερ ανταγωνιστικό που θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της Κατηγορίας, όπου θα αντιμετωπίσει ομάδες με όνομα αλλά ιδιαίτερα δυνατές.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Γιάννης Μπαμπαλής, Αντώνης Πανταζίδης, Σιδέρης Γκογκουλούδης από τον Εθνικό Γιαννιτσών, Νίκος Ιορδανίδης από τον Κιλκισιακό, Γιώργος Καραδήμος από τη Δόξα Μανδάλου, Γιάννης Παντελίδης, Βασίλης Παπασυμεων από τη Νίκη Αγκαθιάς, Κώστας Κοτσαρίδης από την ΑΣΙΛ Κύπρου, Γιώργος Μπρέγκου, Γιώργος Ζαχαριάδης, Μάριος Γάτσος (παραμένοντες) από τη Δόξα Μαυροβουνίου.

Θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλοι τόσοι για να δημιουργηθεί ένα αρχικό ρόστερ, με τον Τέο Δανιηλίδη πάντως να δηλώνει αισιόδοξος για την δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας που θα κοιτάζει στα μάτια τις αντίπαλες ομάδες.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ