Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα από την ΕΠΣ Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα από την ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας:

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας για την διαδικασία προσκόμισης στην γραμματεία της ΕΠΣ Πέλλας των εντύπων σχετικών με την συναίνεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων ( από ποδοσφαιριστές , μέλη Δ.Σ. των σωματείων , διαιτητές , προπονητές κ.τ.λ.) ώστε να μην συναντήσουν κώλυμα στην συμμετοχή τους στις διοργανώσεις της ΕΠΟ και της Ένωσής μας.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος ποδοσφαιριστής δεν αποδεχτεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων (αποκλειστικά για τους λόγους που αναγράφεται στην πράξη συναίνεσης) από την ΕΠΣ και την ΕΠΟ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις στις οποίες μπορεί να αγωνίζεται η ομάδα του.

Στην περίπτωση που τα σωματεία δεν θα δύνανται να προσκομίσουν συμπληρωμένα έντυπα για όλους τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές τους, δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις θα έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές αποδεχθούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ ( π.χ. αν ένα σωματείο έχει 50 εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές και προσκομίσει έντυπα για τους 30 , δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι 30 ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν το έντυπο).

Το έντυπο θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή , ενώ τα έντυπα συναίνεσης των ανήλικών ποδοσφαιριστών θα πρέπει να υπογράφονται από τον κηδεμόνα και να φέρουν το γνήσιο υπογραφής του.
Αφού κατατεθούν οι πράξεις συναίνεσης στην Ένωση, στη συνέχεια θα παραλαμβάνουν από αυτήν, θεωρημένη κατάσταση με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει έντυπα (κάτι αντίστοιχο με την κατάσταση υγείας). Τα σωματεία θα υποχρεούνται να προσκομίζουν τις ως άνω καταστάσεις μαζί με τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στο διαιτητή πριν από κάθε αγώνα.

Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές πρέπει να προσκομίζουν ξενόγλωσσο έντυπο πράξης συναίνεσης.

More in ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ