Ενεργοποίησε βόμβα με Γ.Καμπάνη ο Άρης Αμπελειών, ανανέωσε και ο Γιώργος Αβραμίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ενεργοποίησε βόμβα με Γ.Καμπάνη ο Άρης Αμπελειών, ανανέωσε και ο Γιώργος Αβραμίδης

Την απόκτηση του έμπειρου μέσου Γιώργου Καμπάνη ανακοίνωσε ο Άρης Αμπελειών και ενισχύθηκε στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την αξία του υψηλόσωμου παίκτη, καθώς η πορεία της καριέρας του μιλάει από μόνη της και έχοντας περάσει από αρκετές και πολύ αξιόλογες ομάδες μεταξύ των άλλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Κυμίνων, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αλμωπό.

Ο 28χρονος παίκτης την τελευταία διετία αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Εθνικό Γιαννιτσών και πλέον ντύθηκε στα κίτρινα του Άρη Αμπελειών, με τους υπεύθυνους της ομάδας να περιμένουν πολλά από αυτόν, κατά την επιστροφή τους στην Α1.

Επίσης η διοίκηση του Χρήστου Τσαρτσαράκη (Σάιμον), ανακοίνωσε την παραμονή του μέσου Γιώργου Αβραμίδη που την περσινή σεζόν ήταν από τους συντελεστές της επιστροφής στην Α1 και ο προπονητής Αντώνης Πέσιος εισηγήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την παραμονή του στην ομάδα των κιτρίνων.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις του Άρη Αμπελειών  δείχνουν ότι υπάρχει ένα πλάνο από την διοίκηση και τον προπονητή και χωρίς μεγάλες οικονομικές δαπάνες, γίνεται μια προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ