Ελπίδες για τη Γ’ Εθνική, οι παράγοντες όμως θέλουν; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ελπίδες για τη Γ’ Εθνική, οι παράγοντες όμως θέλουν;

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις εξαγγελίες των υπευθύνων όσον αφορά κάποιες θετικές εξελίξεις για την επανεκκίνηση σε κάποια πρωταθλήματα, όπως αυτό της Football League, γεννήθηκαν αρκετές ελπίδες για επανεκκίνηση προπονήσεων και για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Εδώ βέβαια το πρόβλημα είναι αλλού και για να μπούμε στο ζουμί του προβλήματος είναι ότι οι παράγοντες αρκετών ομάδων όλων των ομίλων, είναι σκεπτικοί όσον αφορά την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και φυσιολογικά δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν λειτουργεί τίποτα στην χώρα και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καταρρεύσει, είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση, μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη της ζωής μας.

Λίγοι είναι οι παράγοντες που θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που θα αποτελέσει μια σκληρή δοκιμασία για όλους, από την στιγμή που άπαντες θα κληθούν να αγωνίζονται Κυριακή-Τετάρτη και όλα αυτά μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες και φυσικά με προβλήματα, όσον αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητών.

Πάντως η επανεκκίνηση δείχνει να έχει μπει στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει η δράση στα γήπεδα τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη.

Αν γίνει πραγματικότητα βέβαια η σκέψη των υπευθύνων, ουδείς γνωρίζει πως θα ολοκληρωθούν πρωταθλήματα στα οποία υπολείπονται πάνω από 20 αγωνιστικές, εκτός κι αν προκύψουν κάποιες αλλαγές στην προκήρυξη, ενώ και οι προαναγγελθείσες εξαγγελίες για αναδιάρθρωση, ίσως φέρουν περισσότερες εξελίξεις.

Πάντως η αλήθεια και το γενικό συμπέρασμα είναι, ότι οι περισσότεροι παράγοντες δεν επιθυμούν την πραγματοποίηση του τρέχοντος πρωταθλήματος, για πολλούς και διάφορους λόγους.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ