Ελπίδα Έδεσσας κατά Αυγενάκη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ελπίδα Έδεσσας κατά Αυγενάκη

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Ελπίδας:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το μητρώο αθλητικών σωματείων έχουμε να δηλώσουμε τα εξής :

Κύριε Υφυπουργέ αθλητισμού στην προσπάθεια να εντυπωσιάσετε παρουσιάσατε στοιχεία που ντροπιάζουν το ίδιο το υπουργείο αλλά μάλλον δεν το ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

Έμμεσα μας λέτε ότι στο σύνολο τους όλα τα ιστορικά αθλητικά σωματεία της χώρας είναι μη εγκεκριμένα άρα ότι δεν υπάρχουν. Για πρώτη φορά έχουμε στην ουσία αθλητικές ομοσπονδίες χωρίς σωματεία.

Μετά τις υπερβολικές και εξοντωτικές απαιτήσεις της Γ. Γ. Α μετά τις απειλές για πρόστιμα, μετά τις απειλές για μη συμμετοχή των ερασιτεχνικών σωματείων στα τοπικά πρωταθλήματα ήρθε αυτή η απόφαση.

Θεωρούμε λοιπόν ότι ο άνθρωπος που σπούδασε μηχανικός τοπογραφίας στο ΤΕΙ Αθηνών ουδεμία σχέση έχει με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μη μπορώντας να καταλάβει τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι ο μόνος υπεύθυνος για το χάος που έχει δημιουργηθεί βάζοντας ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ…

Μετά τιμής το Δ.Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 1908.”

More in ΓΕΝΙΚΑ