Εκτεταμένα επεισόδια και οριστική διακοπή στο Μεσαίο με τραυματίες! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Εκτεταμένα επεισόδια και οριστική διακοπή στο Μεσαίο με τραυματίες!

Στο 59ο λεπτό σταμάτησε το παιχνίδι Αστραπή Μεσαίου-ΠΑΟΚ Σταυρού, εκεί όπου ο αγώνας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια, όπου ανάγκασε τον Γιώργο Κωνσταντινίδη να λήξει πρόωρα το παιχνίδι λόγω επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με το φύλλο αγώνα, το παιχνίδι διεκόπη λόγω εισβολής φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, σε μια φάση όπου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έβγαλε δύο κίτρινες κάρτες.

Με την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, ορισμένοι χτυπούσαν τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Σταυρού, Λάζαρο Επανωμίτη, ενώ επίσης επίθεση δέχθηκε και άλλος παράγοντας του «δικεφάλου», ο Γιώργος Λιτσάκης!

Με την αστυνομία να έρχεται μετά από μισή ώρα στο γήπεδο του Μεσαίου και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη να μπαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών, έγιναν προσαγωγές και πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η συνέχεια του συμβάντος, το οποίο δεν αποκλείεται να οδηγηθεί ακόμα και στις δικαστικές αίθουσες.

Σοβαρά επεισόδια τα οποία δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οι αρμόδιοι τουλάχιστον της ΕΠΣΜ να πράξουν τις απαραίτητες ενέργειες.

More in ΓΕΝΙΚΑ