Εισαγγελική παρέμβαση για το ματς του Απόλλωνα Λάρισας με την Καλλιθέα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισαγγελική παρέμβαση για το ματς του Απόλλωνα Λάρισας με την Καλλιθέα

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Γιαννόπουλου, μετά την ήττα της Καλλιθέας από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Αθήνας, θα κληθεί να καταθέσει για τα όσα ανέφερε, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με ποδοσφαιριστές και άλλους αξιωματούχους του αγώνα, μετά την εισαγγελική παρέμβαση.

Ο αγώνας αυτός, ήταν ο τελευταίος του Γιώργου Κορακάκη στον πάγκο της Καλλιθέας, αφού παραιτήθηκε, τονίζοντας: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι. Μόνο πρέπει να πω πως αυτοκτονήσαμε. Θέλω να σας πω πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα της Καλλιθέας.

Κάναμε μία προσπάθεια από τον Ιανουάριο που ανέλαβα και ξέροντας τις συνθήκες και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όπως σε πολλές ομάδες της Football League. Αυτή τη στιγμή, όμως αισθάνομαι πως δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω».

 

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ