Εις το επανιδείν Δημήτρη Πασχαλίδη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εις το επανιδείν Δημήτρη Πασχαλίδη

Ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Πασχαλίδη.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ενός ανθρώπου που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο τις υπηρεσίες του, από όποιο πόστο του ζητήθηκε, δυστυχώς δεν επιτρέπουν την επέκταση της συνεργασίας.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσουμε αυτά που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Η πόρτα του Εδεσσαϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή και στο μέλλον είμαστε σίγουροι πως οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Σε ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Εις το επανιδείν…

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr ο Δημήτρης Πασχαλίδης τόνισε : Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Ηλία Σαπάνη και τον Μιχάλη Δαρδανελιώτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά.

Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και προπονητές.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τους τερματοφύλακες για την διάθεση που έδειχναν στις προπονήσεις.Φυσικά θα παραμείνω κοντά στην ομάδα και θα εύχομαι μόνο επιτυχίες και τίτλους.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ