Εδεσσαϊκός: Nέα αρχή στη Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εδεσσαϊκός: Nέα αρχή στη Γ’ Εθνική

Αγαπητοί Φίλαθλοι,
Η αγαπημένη μας ομάδα, ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, μετά από πολλά “πέτρινα” χρόνια, βρίσκεται και πάλι στις Εθνικές καρτηγορίες.Μετά από μεγάλη και συστηματική προσπάθεια κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο, στέφθηκε πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας και έτσι ανέβηκε δίκαια και με γενική αναγνώριση όλων, φίλων και αντιπάλων, στη Γ’ Εθνική (FOOTBALL LEAGUE 2). Ταυτόχρονα κατέκτησε και το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.

Αγαπητοί φίλοι του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ,
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν θα είναι εύκολο. Για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Ενισχύστε την ομάδα μας ηθικά και υλικά. Παρακολουθείστε όλους τους αγώνες της και γίνετε ο 13ος παίκτης της. Αγοράστε εισιτήρια διαρκείας (60 ευρώ τα απλά και 120 ευρώ τα διακεκριμένα). Αναλάβετε μία από τις ποικίλες χορηγίες για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και την προβολή της επιχείρησής σας. Σας περιμένουμε και σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα διοργανώσουμε (γιορτή, χορό, κοινωνικές δράσεις κλπ.).

Αγαπητέ συμπολίτη μας,
Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ.
Ολοι μαζί μπορούμε να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της ομάδας μας.

Υπεύθυνος χορηγιών Ρυσάφης Αντώνης τηλ. 6937178100.
Υπεύθυνος εισητηρίων διαρκείας Νησιάγκας Λάζαρος τηλ. 6937708090.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ