Εδεσσαϊκός Κ17- Α.Σ. Γιαννιτσά Κ17 0-3 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Εδεσσαϊκός Κ17- Α.Σ. Γιαννιτσά Κ17 0-3

Το πρώτο της φιλικό τεστ έδωσε το πρωί του Σαββάτου 8/9 η Κ 17 του Εδεσσαϊκού στο Κλεισοχωρι με αντίπαλο την Κ17 του Α.Σ. Γιαννιτσών.

Το παιχνίδι έδωσε τη δυνατότητα στο προπονητικό τιμ να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, καθώς και τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Εδεσααϊκού ξεκίνησε καλά στον αγώνα, με αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας και συνοχή ειδικά στον κεντρικό άξονα του γηπέδου. Με δύο εύκολα αμυντικά λάθη, με φάσεις που προήλθαν από τα πλάγια, όπου η ομάδα των Γιαννιτσών διαθέτει μεγάλη ταχύτητα, διαμορφώθηκε το 0-2 με γκολ στο 20′ και 25′ και χωρίς να έχουν προηγηθεί ιδιαίτερες απειλές για την εστία των πράσινων. Μετά το 25′ ο Εδεσσαϊκός έχασε την συγκέντρωση της και δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο επιθετικά, πέρα από κάποιες στατικές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις πολλές αλλαγές που έκανε ο κ. Στεργιόπουλος η ομάδα δυσκολεύτηκε αρκετά επιθετικά, έχοντας δυσκολία στο να κρατήσει τη μπάλα. Ωστόσο είχε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, παίζοντας στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, και δικαιούνταν να πετύχει ένα γκολ.

Με ένα εύκολο λάθος και πάλι και μία κακή πάσα στο αμυντικό τρίτο του γηπέδου, έδωσε ένα εύκολο γκολ στον αντίπαλο που έκανε το τελικό 0-3.

Σημαντική διαφορά των δύο ομάδων, και χωρίς να μειώσουμε την δίκαιη νίκη και την ποιότητα της πολύ καλής ομάδας των Γιαννιτσών, ήταν η χρησιμοποίηση πολλών παικτών για τον Εδεσσαϊκό γεννηθέντων και το 2004 και οι πολλές αλλαγές για τους τριαινοφόρους που επηρέασαν τον αγώνα, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έκανε πολύ λίγες αλλαγές. Σαφώς προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι το χτίσιμο της ομάδας και όχι τα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Εδεσσαϊκού ευχαριστεί τον διαιτητή κ. Βαμβακά που σφύριξε αφιλοκερδώς τον αγώνα και ηταν ακόμα μία φορά κοντά στην ακαδημία μας, και εύχεται στην ακαδημία του Α.Σ. Γιαννιτσών καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

 

Πηγή: Edessaikos FC – Official

More in ΓΕΝΙΚΑ