Δ. Τομπάζης: «Παλικαρίσια πρόκριση» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δ. Τομπάζης: «Παλικαρίσια πρόκριση»

Τα εύσημα στους παίκτες των Γιαννιτσών για τη σπουδαία νίκη – πρόκριση επί της Καβάλας έδωσε ο τεχνικός Δημήτρης Τομπάζης.

Ιστορική νίκη – πρόκριση επί της Καβάλας μέσα στο «Ανθή Καραγιάννη» πανηγύρισε στο πρώτο του επίσημο ματς ο ΑΣ Γιαννιτσά και ο τεχνικός Δημήτρης Τομπάζης δεν θα μπορούσε παρά να είναι απολύτως ικανοποιημένος. Ο έμπειρος προπονητής απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας, παράλληλα, πως η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια.

«Σήμερα πετύχαμε μια μεγάλη πρόκριση επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Η ομάδα μας είδε το τι μπορεί να κάνει η Καβάλα στο πρώτο ημίχρονο, άλλαξε την τακτική της και κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά αυτά της ομάδος για την προσπάθεια τους και την επιτυχία τους. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε νέα ομάδα και σίγουρα ο χρόνος είναι σύμμαχος για μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τομπάζης.

 

Πηγή: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ