Δώδεκα ματς κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, ίδια ώρα με τον αγώνα Α.Σ. Γιαννιτσά-Α.Ο. Τρίκαλα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δώδεκα ματς κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, ίδια ώρα με τον αγώνα Α.Σ. Γιαννιτσά-Α.Ο. Τρίκαλα

Με την ανάρτηση του προγράμματος των αγώνων κυπέλλου το PellaSports δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα και παράπονα γιατί έχουν οριστεί για την Κυριακή τόσα πολλά παιχνίδια 12 τον αριθμό την ίδια μέρα που γίνεται και το παιχνίδι του Α.Σ. Γιαννιτσά με τον Α.Ο. Τρίκαλα για το κύπελλο Ελλάδος.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στις περισσότερες ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εργάζονται και δεν έχουν την ευχέρεια να φύγουν και να πάνε στα παιχνίδια, γνωρίζουν όλοι ότι οι ομάδες διαλέγουν τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων άσχετα αν στις προκηρύξεις γράφονται άλλα, για αυτό το ιστορικό παιχνίδι όμως που δίνει ο Α.Σ. Γιαννιτσά την Κυριακή ίσως θα έπρεπε να γίνουν κάποιες εξαιρέσεις από την επιτροπή που ορίζει τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο των Γιαννιτσών και να στηρίξει τον ΑΣΓ, να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους που ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να γίνει αυτή η ομάδα που αν προκριθεί την Κυριακή θα φέρει ομάδα από την Super League στην επόμενη φάση με ότι αυτό συνεπάγεται για τα ταμεία της, αλλά και προς τέρψη των φίλων του ποδοσφαίρου της γύρω περιοχής που θα έχουν την δυνατότητα να δουν μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδο των Γιαννιτσών.

More in ΓΕΝΙΚΑ