Δύσκολο τεστ της Κ17 του Εδεσσαϊκού με την Ελπίδα Έδεσσας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δύσκολο τεστ της Κ17 του Εδεσσαϊκού με την Ελπίδα Έδεσσας

Στα βαθιά ρίχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19/9 στο Κλεισοχώρι η Κ 17 του Εδεσσαϊκού που αντιμετώπισε την Ελπίδα Έδεσσας σε φιλικό αγώνα!

Οι τριαινοφόροι δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στον έμπειρο αντίπαλο και έδωσαν ένα πολύ δυνατό τεστ, ενόψει το απαιτητικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα αγωνίστηκε σχεδόν εξολοκλήρου με παίκτες γεννηθέντες το 2002, ξεκινώντας αρκετά καλά το παιχνίδι. Στα μέσα του ημιχρόνου, λόγω απειρίας κυρίως δέχτηκε δύο εύκολα τέρματα και έχασε την ηρεμία της στο γήπεδο παρουσιάζοντας ένα μέτριο πρόσωπο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 55′ έπαιξαν οι 2003-2004, που προσπάθησαν αρκετά, αλλά ήταν λογικό να έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε έμπειρους αντιπάλους.

Ωστόσο, κατάφεραν να σκοράρουν με πολύ ωραίο σουτ του Κόλεφ, ενώ τα τρία γκολ που δέχτηκαν προήλθαν από προσωπικά αμυντικά λαθη.
Παρά το τελικό αποτέλεσμα η πίεση αυτών των αγώνων θα είναι πολύ εποικοδομητική για την ομάδα, αφού οι αγωνιστικές εμπειρίες που αποκτώνται θα βοηθήσουν τα παιδιά στα επίσημα παιχνίδια.

Το Σάββατο 22/9 θα έχει φιλικούς αγώνες για όλα τα τμήματα έως και την Κ 14 στο Πασά Τσαιρ με αντίπαλο τον Αλμωπο Αριδαίας, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά να έχουν την πρώτη τους εμπειρία αγώνα στην ακαδημία!

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ