Δύο εκτός, ένας εντός, οι εκπρόσωποι της Πέλλας στην Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δύο εκτός, ένας εντός, οι εκπρόσωποι της Πέλλας στην Γ’ Εθνική

Με δύσκολα και πονηρά παιχνίδια για τους εκπρόσωπους της Πέλλας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΣ Γιαννιτσά εκστρατεύει στα Κύμινα όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό ο οποίος δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής, όμως παλεύει όλα τα παιχνίδια του και χάνει τους βαθμούς στις λεπτομέρειες. Είναι μια επικύνδινη ομάδα και οι παίκτες του Τίμου Καβακά πρέπει να πιάσουν πολύ καλή απόδοση αν θέλουν να γυρίσουν με το διπλό στην βάση τους.

Ο Αλμωπός υποδέχεται τον Ερμή Αμυνταίου που είναι από τις αδύναμες ομάδες του ομίλου, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί μέτρο εφυσηχασμού για να υποτιμηθεί από την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη. Οι Φλωρινιώτες έρχονται με νέο προπονητή και αυτό τους κάνει επικύνδινους από κάθε άποψη. Αν ο Αλμωπός είναι αυτός που πρέπει αναμένεται να πάρει το τρίποντο ελπίζοντας να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις.

Ο Εδεσσαϊκός εκστρατεύει στην Μελίτη όπου τον περιμένει ο τοπικός Μελιτέας που αποτελεί κι αυτός μία από τις αδύναμες ομάδες του ομίλου. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και είναι το φαβορί για την νίκη, αρκεί να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του προηγούμενου παιχνιδιού.Οι αντίπαλοι των πρασίνων πάντως παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά, οπότε θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 15:00

Ολυμπιακός Κυμίνων – ΑΣ Γιαννιτσά
Διαιτητές: Πολυχρόνης, Βρούζος, Κατσικανίδης (Πιερίας)
Παρατηρητής Κελίδης (Σερρών)

Αλμωπός – Ερμής Αμυνταίου
Διαιτητές: Σαφούρης-Αργυρόπουλος,Αναστασιάδης, Σάκκος (Σερρών)
Παρατηρητής Νικολαίδης (Μακεδονία)

Μελιτέας Μελίτης – Εδεσσαϊκός
Διαιτητές: Τσιμεντερίδης, Πραχαλής, Βογδόποτλος (Κοζάνης)
Παρατηρητής Μαντάκης (Μακεδονίας)

ΑΠΕ Λαγκαδά -ΠΟ Τρίγλιας
Άρης Παλαιοχωρίου – Μακεδονικός
Π.Σ. Βέροια – Νίκη Αγκαθιάς
Αγ.Αστέρας – ΠΑΟ Κουφαλίων

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ