Δόξα Μελισσίου: Οι υψηλοί στόχοι επιβάλλονται (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δόξα Μελισσίου: Οι υψηλοί στόχοι επιβάλλονται (Φώτο)

Η ομάδα της Δόξας Μελισσίου αποτελεί μία από τις πλέον σταθερές ομάδες στην Α1 κατηγορία του Νομού.

Η περσινή δευτεραθλήτρια κάνοντας μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Γ’ Εθνική αποτελώντας τον πιο ισχυρό αντίπαλο της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας Δόξας Μαυροβουνίου.

Το οικογενειακό κλίμα και οι άριστες σχέσεις παικτών και Διοίκησης αποτελεί ένα από τα πιο βασικά ατού της ομάδος που και στο φετινό πρωτάθλημα έχει θέσει υψηλούς στόχους. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδος συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά ο έμπειρος τεχνικός, Σάκης Ντιμτσούδης το έργο του οποίου εξάλλου δεν χρειάζεται σχολιασμό αφού η πορεία της ομάδος από την στιγμή που την ανέλαβε είναι η καλύτερη διαφήμιση για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.

Τα ηνία της προεδρίας φέτος ανέλαβε ο άλλοτε παίκτης της Αναγέννησης Γιαννιτσών και ”κολόνα” της Δόξας Μελισσίου, Κώστας Φάβας πλαισιωμένος πάντα από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και προσπαθούν κάθε χρόνο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το ρόστερ της ομάδος πλούσιο σε εμπειρία με παίκτες αξίας χρόνων αλλά και νεαρούς ταλαντούχους  αποτελεί και φέτος ένα από τα ισχυρότερα σωματεία της κατηγορίας οπότε ο πρωταθλητισμός είναι μονόδρομος  για του Μαυραετούς του Μελισσίου.

Δείτε σε φωτογραφίες το ρόστερ της Δόξας Μελισσίου:

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ