Δωρεά του επιδόματος της ΓΓΑ από την Θύελλα Σαρακηνών στη Φιλοζωική Αριδαίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δωρεά του επιδόματος της ΓΓΑ από την Θύελλα Σαρακηνών στη Φιλοζωική Αριδαίας

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

“Ανακοίνωση για την οικονομική ενίσχυση της Γ.Γ.Α.

Αρχικά θεωρούμε το λιγότερο άστοχη την απόφαση της πολιτείας να μοιράσει 2.500€ σε κάθε σωματείο ανεξαρτήτως κατηγορίας και αθλήματος.

Συγκεκριμένα για εμάς όπως και κάθε άλλη ομάδα της Γ’ Εθνικής το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 3 διαιτησίες την ώρα που άλλες ομάδες βγάζουν ολόκληρη χρονία με αυτά τα χρήματα, ενώ άξιο απορίας είναι το γεγονός οτι χρηματοδοτήθηκαν κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σκοπού ακαδημίες.

Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι η κατανομή των χρημάτων με αυτό τον τρόπο έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά δεν υιοθετούμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αρνηθούμε ευγενικά την περιπαικτική και φθηνού εντυπωσιασμού κίνηση του κράτους και να δωρίσουμε τα χρήματα στον:

Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας “ΕΛΠΙΔΑ”

Σίγουρα εκεί τα χρήματα θα πιάσουν τόπο και θα βοηθήσουν τον πρόεδρο Φώτη Παραστατίδη που αγωνίζεται νυχθημερόν για να σώσει απροστάτευτες ψυχές με ανιδιοτελή και αγνά κίνητρα.

Ελπίζουμε η κίνηση μας αυτή να βρει μιμητές και να ενισχύσει την φιλοζωική συνείδηση των Ελλήνων γιατί η κοινωνική πρόνοια για τα ζώα στην χώρα μας είναι ανύπαρκτη και προς το παρών η μόνη λύση είναι ατομικές πρωτοβουλίες και δωρεές.

Με τιμή Δ.Σ. Θύελλας Σαρακηνών.”

More in ΓΕΝΙΚΑ