Δυσαρέσκεια για την ΕΠΣ Πέλλας η Νίκη Καλής… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δυσαρέσκεια για την ΕΠΣ Πέλλας η Νίκη Καλής…

Την έντονη δυσαρέσκεια της προς την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας εξέφρασε η διοίκηση της Νίκης Καλής μέσω του Pellasports.gr για τον ορισμό του παιχνιδιού στην Άψαλο ημέρα Κυριακή παρότι αγωνίστηκαν την περασμένη Τετάρτη σε παιχνίδι κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με έντονη δυσαρέσκεια πληροφορήθηκαμε για τον ορισμό του παιχνιδιού μας στην Άψαλο για το Σάββατο παρότι αγωνίστηκαμε την Τετάρτη στον θεσμό του κυπέλλου και όπως είθισται οι ομάδες ορίστηκαν να παίξουν Κυριακή όπως και έγινε με τις άλλες τρείς ομάδες εκτός από την δική μας. Μάλιστα σε περσινό μας αίτημα όταν είχαμε παίξει Τετάρτη κύπελλο για να αγωνιστούμε Σάββατο το αίτημα μας απορρίφθηκε ασυζητητί. Σε συνεχείς τηλεφωνικές εκκλήσεις προς τον αρμόδιο της επιτροπής πρωταθλήματος κ.Τρυψιάνη αυτός δεν μας απάντησε ποτέ γνωρίζοντας προφανώς την γκάφα η που έκανε ενώκ.Καρακελίδης μέλος της επιτροπής διαιτησίας μας διαβεβαίωσε ότι πρόβλημα με τους διαιτητές δεν θα υπήρχε σε περίπτωση αλλαγής του αγώνα καθώς υπάρχουν διαθέσιμοι διαιτητές. Εμείς σαν διοίκηση σεβόμενοι την ιστορία της Νίκης Καλής δηλώνουμε ότι δεν σκοπεύουμε να κατεβάσουμε την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι καθώς αυτό είναι το πρωτάθλημα με τους ίσους όρους που επιθυμούν οι εν λόγω κύριοι.”

Με τιμή το Δ.Σ της Νίκης Καλής.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ