Δυναμικό παρόν, κοντά στην κάθοδο του ο Άρης Λουτρακίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δυναμικό παρόν, κοντά στην κάθοδο του ο Άρης Λουτρακίου

Παρουσία πλήθους φίλων του Άρη Λουτρακίου έγινε η Γενική Συνέλευση στην αίθουσα της εκκλησίας με θέμα την κάθοδο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας.

Το θετικό της υπόθεσης ήταν τα πολλά νέα παιδιά που έδωσαν το παρόν εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τον ιστορικό σύλλογο που πέρσι απείχε λόγω έλλειψης διοικητικών παραγόντων.

Νέο Δ.Σ. δεν βγήκε, οι συζητήσεις έγιναν σε θετικό κλίμα και το ραντεβού που θα φέρει τις οριστικές εξελίξεις, κλείστηκε για την Τετάρτη, όπου αναμένεται να βγει η διοικούσα επιτροπή που θα πάρει τον Άρη Λουτρακίου από το χέρι για να τον βγάλει από το αδιέξοδο.

Να σημειωθεί ότι πρωτοστάτης της προσπάθειας αυτής ειναι ο παράγοντας του Αλμωπού, Νάσος Μποτσφάρης που έχει περάσει από την προεδρία των κιτρίνων παλιότερα και θέλει να συσπειρώσει όσους ενδιαφέρονται για την επανεκκίνηση του συλλόγου που κατά το παρελθόν έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές στους φίλους του.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ