Δυναμικό ξεκίνημα για την  Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δυναμικό ξεκίνημα για την  Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας

Στις 10 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις για την Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας που φέτος επεκτείνεται ακόμη περισσότερο δημιουργώντας νέο τμήμα στο γήπεδο των Καλυβίων και εντάσσοντας στο προπονητικό τιμ και τον γυμναστή Τόπκα Πέτρο.

Η μεγάλη επιτυχία και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία Σκύδρας αποδεικνύεται κάθε χρόνο και περισσότερο αφού η πορεία της ομάδας στο παιδικό πρωτάθλημα ήταν αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστική και βρέθηκε ένα σκαλοπάτι πίσω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολλά ήταν τα παιδιά που ανέδειξαν το ταλέντο τους και μεταγράφηκαν στην ομάδα του ΠΑΣ Σκύδρα κλέβοντας ήδη τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους δείχνοντας έτσι τα αποτελέσματα της πολύς καλής δουλειά που γίνεται στον χώρο της Ακαδημίας.

Οι προπονητές των τμημάτων Τόλης Μάστορας, Χρήστος Ορφανίδης και Σάκης Γίτσας(Μαραντόνα) καλωσορίζουν στην οικογένεια της Ακαδημίας και τον Τόπκα Πέτρο που θα αναλάβει την εκγύμναση του τμήματος στα Καλύβια,(φωτο)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in ΓΕΝΙΚΑ